Met welke psychologische klachten kan je bij mij terecht?

Jij hoeft het niet te weten

Je kunt bij een psycholoog terecht met al je vragen en klachten. Misschien dat een psycholoog je niet kan helpen, maar hij of zij zal je dan altijd doorverwijzen. Het belangrijkste is dat jij niet hoeft te weten wat er aan scheelt en of de psycholoog je kan helpen. Het hebben van een psychologische klacht is genoeg. Het is heel begrijpelijk dat je zoekt naar houvast, op zoek naar symptomen ga je te rade bij vrienden en op internet. In plaats van langer in onzekerheid te blijven (en waarschijnlijk levert internet meer vragen dan antwoorden) vraag ik je even contact op te nemen. Een psycholoog vertelt je precies wat er speelt, geeft je relevante informatie en kan je verder helpen. Dat gezegd hebbende wil ik je toch een beetje op weg helpen.

Veel voorkomende psychologische klachten

Op de site staan een aantal klachtprofielen van veel voorkomende psychologische klachten en vragen waar ik je bij kan helpen. Dat lijstje is bij lange na niet compleet. Maar, mocht je nu nog niet willen of kunnen bellen of mailen, dan kun je daar wellicht wat houvast vinden.

Een klacht typeren in een omschrijving, of een lijstje symptomen is niet alleen lastig, je kunt ook makkelijk de verkeerde conclusies trekken. Het is heel waarschijnlijk dat je nergens op mijn site precies de klachtomschrijving vindt die bij jouw gevoelens past. Misschien wel delen, maar niet helemaal.

Contact

Heb je nog vragen of staat je klacht er niet tussen? Neem telefonisch contact op via 079 203 3011 of vul het contactformulier in. Ik ben benieuwd naar je verhaal en help je graag.